Associació Observatori Esteve Duran
C/. Montseny, 46 (Urbanització El Montanyà), 08553 SEVA (Osona) 

trans.gif (43 bytes)
trans.gif (43 bytes)


aoedtransp.gif (1488 bytes)

corbaaed1.gif (922 bytes)

spain.gif (150 bytes)

 
 

 

Amb la finalitat de reunir totes aquelles persones que comparteixen la seva sensibilitat en el foment i l'ajut a les tasques de divulgació i recerca en el camp de l'Astronomia, a la vegada que volen ampliar els seus coneixements en aquesta disciplina, ha estat creada l'Associació Observatori Esteve Duran.

L'Associació Observatori Esteve Duran, sense ànim de lucre, té com a finalitat el promoure actes culturals, ajuts, beques, donacions, seminaris, investigació i publicacions, relacionats amb el món de l'Astronomia i ciències afins, amb suport de les activitats que duu a terme en aquest camp la Fundació Observatori Esteve Duran.

El seu àmbit territorial d'actuació és a Catalunya, i el seu domicili a Seva, al carrer Montseny, 46, El Montanyà (Osona).

L'Associació està inscrita en el registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, Departament de Justícia, amb el núm. 21.334, amb data vint-i-cinc de novembre de 1998.

Els Associats a l'AOED (Associació Observatori Esteve Duran) recolzen amb el seu ajut el funcionament de la Fundació OED, gaudint d'una sèrie d'avantatges, descomptes i activitats exclusives:

  • L'Assistència a conferències, cursets i sessions d'observació.
  • Visites a les instal.lacions dels telescopis.
  • Informació dels fenòmens astronòmics de l'any (efemèrides).
  • Informació general via e-mail i/o correu postal.
  • Informació sobre les activitats de tota mena de la Fundació OED.
  • Cessió d'instrumental (telescopis) per temps determinat.
  • Distribució de material de divulgació elaborat per la Fundació OED.

Si sou amants de la cultura i de les ciències, si us agrada la divulgació astronòmica, l'observació, fer recerca, o simplement voleu ajudar a l'organització de les tasques de la Fundació OED,  la vostra col.laboració és molt valuosa.

 

 
   
blank.gif (49 bytes)
trans.gif (43 bytes)

 Associació Observatori Esteve Duran        

trans.gif (43 bytes)
blank.gif (49 bytes)