espai6.gif (815 bytes) oed2_transp.gif (1456 bytes)     espai6.gif (815 bytes)

      Divulgació i Ensenyament

trans.gif (43 bytes)
corba1a.gif (951 bytes)
principalc.gif (1942 bytes) activitats.gif (1558 bytes) didactic.gif (1933 bytes) observatori.gif (1308 bytes)

spain.gif (150 bytes)


curs.gif (5276 bytes)

ACTIVITAT DIVULGADORA I EDUCATIVA

Entre les tasques bàsiques de tota institució educativa, hi ha la d'oferir experiències vitals als alumnes, les quals permeten desvetllar la seva curiositat, la seva imaginació, així com el desig d'explorar el món que ens envolta. Aquestes experiències són les que moltes vegades i amb el pas del temps, acaben convertint-se en autèntiques vocacions.

L'Observatori Esteve Duran, des de la seva vessant divulgadora de la ciència astronòmica, ofereix activitats pedagògiques a totes aquelles escoles que acostin més els alumnes a la comprensió del nostre Univers. Aquestes activitats inclouen xerrades audiovisuals als propis centres per tal d'introduir els alumnes al món de l'Astronomia completades amb visites a l'Observatori, on els alumnes podran esguardar, a través del telescopi més gran de Catalunya, tot participant en sessions pràctiques d'observació, ben acompanyat del corresponent material didàctic.   

Des de l'Observatori Esteve Duran s'enten que, juntament a tota tasca educativa, cal que estigui al mateix nivell una altra divulgadora, en la qual s'ofereix als adults la possibilitat d'acostar-se, de forma més fàcil, a la comprensió del Cosmos en el qual ens trobem immergits. Per això l'Observatori ofereix xerrades de divulgació sobre temes d'interès particular, per tal que d'una manera amena el públic conegui l'extraordinària naturalesa del nostre Univers.

Finalment, l'Observatori Esteve Duran no pot deixar de banda aquelles persones que, d'una manera més profunda, vulguin adquirir els coneixements bàsics d'aquesta ciència. Per això, l'Observatori també ofereix seminaris d'introducció a l'Astronomia, en els quals s'imparteixen classes que cobreixen tots els aspectes d'aquesta ciència.

Per a concertar els serveis que ofereix la Fundació Observatori Esteve Duran (cursos, cursets, sessions escolars, crèdits variables ESO, conferències, xerrades, visites, observacions, préstec de telescopis a escoles, etc.), us podeu adreçar al següent e-mail: 

duranobs@astrogea.org

 

principalc.gif (1942 bytes) activitats.gif (1558 bytes) didactic.gif (1933 bytes) observatori.gif (1308 bytes)
trans.gif (43 bytes)

  Fundació Observatori Esteve Duran    

trans.gif (43 bytes)