PELS SEUS FETS ELS CONEIXEREU

Per a evaluar una trajectoria política no cal llegir el programa electoral ni assistir a meetings on fàcilment ens poden enganyar i manipular. Només observant com és la il.luminació del nostre poble o ciutat, podem saber quina mena d'alcalde i regidors tenim, si podem confiar en ells, si són bons administradors, si tenen sensibilitat i respecte a les persones i al medi, o val més no refiar-se'n, doncs el que prometen no ho compliran pas i per tant, no s'han de votar mai més.

La contaminació lumínica no és qüestió de tendències ni colors, sinó de sensibilitats. En totes les tendencies polítiques podem trobar ajuntaments que contaminen (inclús alguns etiquetats de "verds"), com ajuntaments que són respectuosos amb els seus conciutadans i amb el medi.

Recorda, els polítics els elegim perquè ens administrin. Estan al nostre servei i no nosaltres al servei seu. Per consegüent, està a les teves mans aturar la contaminació lumínica. Atorga la teva confiança només a qui se la mereix i acaba amb tants ensarronadors com hi ha.

 

FINS QUAN?

Què hem fet per a merèixer aquests ajuntaments? Fins quan estem disposats a aguantar tants abusos dels qui han estat elegits perquè gestionin els nostres interessos? Ja n'hi ha prou! Diguem NO!

 

Cl1.jpg (16106 bytes) globus.jpg (71619 bytes)
Contaminació lumínica al Vallès Fanal de "bola" just al davant d'una finestra

 

El mercat ofereix prou solucions per a no contaminar. Per què no es fan servir?

iep.jpg (11384 bytes)

Fanals no contaminants per a il.luminar grans superfícies (Ajuntament d'Alcudia).

bega.jpg (9659 bytes)

Fanal de tipus peatonal no contaminant que supleix de forma perfecta els de "bola" (Ajuntament d'Alcudia).

 

El Parlament de Catalunya aprova una llei per a regular la contaminació lumínica

 

Connecta't a cel fosc: www.celfosc.org/


yellow_arrow.jpg (1177 bytes)